We hebben met belangstelling…

Een brief waar zoiets staat is bedoeld om je teleur te stellen: je sollicitatie is afgewezen (“betere kandidaat”) of je manuscript of artikel wordt niet gepubliceerd (“interessante invalshoek”). Ik kreeg onlangs van het CBP zo’n met-belangstelling-brief. Het college dankt me zeer voor de moeite die ik heb genomen om het onderwerp (zie “Bedrijven hebben lak aan WBP” onder de aandacht te brengen. “Het CBP gebruikt de inhoud van uw brief als signaal.” Maw: er gaat niets mee gebeuren. Dat kun je het CBP waarschijnlijk niet kwalijk nemen, onderbestaft als ze zijn, maar hij blijkt maar eens te meer dat het in Nederland goed mogelijk is om ongestraft wetten te overtreden. En ach ja, het is de privacy maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.