E-krakers treiteren maaltijdbezorgdienst Takeaway

TakeawayDe webstek van de maaltijdbezorgdienst takeaway.com is twee onbereikbaar geweest door een massa-aanval van e-krakers. Daardoor verliep de bezorging de afgelopen twee dagen nogal stroef en dat is dikke pech nu we van regeringswege aan huis gekluisterd worden.
Wie de plaatselijke horeca wilde steunen in moeilijke tijden (pfff) en zijn bestelling deed via Takeaway kan wat problemen hebben gehad dat eten ook daadwerkelijk bezorgd te krijgen. “Bestellingen kwamen niet goed aan bij restaurants of mensen kregen geen bevestiging van hun betaling”, zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Het probleem werd woensdag rond middernacht opgelost, maar de volgende dagen waren er nog ‘naweeën’. Zo kregen klanten de melding dat een restaurant niet geopend was, terwijl horeca-uitbaters klaarstonden om het eten te bereiden. Die problemen gingen nog verder tot gisteravond. Volgens de woordvoerder van Takeaway zouden die nu zijn opgelost.

Treiteren

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus sluiten restaurants zich aan die normaal niet aan huis leveren, andere zaken sluiten dan weer de deuren. Over welke motieven de daders hebben de bezorgdienst dwars te zitten kan slechts gespeculeerd worden. Ik houd het op een irritant potje pesten…

Bron: de Standaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.