Krakers zouden ingebroken heb bij defensiecomputers Israël

Volgens Aviv Raff van Seculert , zouden de krakers tijdelijk 15 computers hebben overgenomen, waarvan er ten minste een behoorde tot het bestuur van de bezette gebieden. Het e-bericht leek te zijn verstuurd door de geheime dienst Sjin Beet. De Israëlische overheid weigert commentaar te geven. Ook van Palestijnse zijde kwam geen reactie. Seculert kon niet zeggen wat de krakers hadden gedaan. Raff: Het enige dat wij weten is dat ze toegang hebben gehad tot ten minste één computer van het bestuur van de bezette gebieden. Niet wat ze gedaan hebben.”
Dit bestuur is een onderdeel van het ministerie van defensie. Raff wilde niet bekend maken waar de 14 andere computers stonden. Volgens andere bronnen zou het gaan om computers van bedrijven die aan het Israëlische ministerie van defensie leveren. Volgens Seculert zouden de betrokken computers minsten enkele onder controle hebben gestaan van de e-krakers nadat het besmette e-bericht op 15 januari was verstuurd. Een andere bijlage ging over de dood van oud-premier Sharon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.